Haptotherapie

Verken de verrijkende wereld van haptotherapie in Rotterdam, waar deze therapie je helpt bewuster te worden van je emotionele ervaringen. Bij haptotherapie in Rotterdam combineren we gesprekken met aanraking en oefeningen om je te begeleiden, met een sterke focus op je gevoelswereld, niet alleen op cognitieve processen.

Haptotherapie in Rotterdam: emoties begrijpen

Onze begeleiding richt zich op het bevorderen van zelfreflectie, zodat je je emoties beter begrijpt en hun invloed op je dagelijks leven herkent. Samen onderzoeken we automatische reactiepatronen en zoeken we naar alternatieve manieren van reageren. In onze sessies verkennen we hoe je beter in contact kunt komen met je innerlijke wereld en dit kunt integreren in je relaties met anderen. We kijken naar je sterke punten, behoeften en hoe je kunt omgaan met uitdagende situaties.

Haptotherapie in Rotterdam: gevoelsleven

Onze aanpak is geworteld in de studie van affectiviteit, waarbij de nadruk ligt op het begrijpen van het gevoelsleven en de dynamiek van menselijke relaties. Wij geloven dat persoonlijke groei inherent is aan iedereen en dat anderen een belangrijke rol spelen in dit proces. Ons doel is om je vrijer te laten bewegen en dieper te laten ervaren wat het leven te bieden heeft.

Haptotherapie in Rotterdam: groei en welzijn

Met de woorden van Confucius in gedachten, “Ik hoor en vergeet. Ik zie en onthoud. Ik doe en begrijp,” omarmen we zowel ervaringsgericht leren als intellectuele inzichten. Alles wat we doen is erop gericht jouw persoonlijke groei en welzijn te bevorderen, met Rotterdam als inspirerende omgeving voor jouw reis in haptotherapie.

Verwijzingen:

Vereniging voor haptotherapeuten, VVH

Startpagina haptonomie

Mijn homepage

Wil je een afspraak maken?

0 + 2 = ?

Je kunt ook bellen of mailen!

Ik ben bereikbaar op
telefoonnummer 06 – 178 56 837
email  info@giesen-haptotherapie.nl.

Ellen van der Giesen
Haptotherapeut
Puntegaalstraat 273, Rotterdam