Praktisch

Covid-19
Met het oog op Covid-19 blijft het uitgangspunt dat we alleen kunnen afspreken als zowel jij als ik vrij zijn van klachten of – in geval van klachten – negatief zijn getest. Verder is belangrijk dat we geen van beiden recent in aanraking zijn geweest met iemand die het virus bij zich draagt.

Kosten en vergoedingen
De kosten voor een reguliere afspraak bedragen € 85,00. Het gaat om een sessie van ongeveer een uur. De kosten voor een online gesprekssessie bedragen € 75,00.

Veel verzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten via een aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. Via de website van de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH) kun je eenvoudig achterhalen voor welke vergoeding je mogelijk in aanmerking komt. Het is wel raadzaam de exacte vergoeding voor jouw situatie na te vragen bij je verzekeraar.

Een afspraak maken
Een verwijzing van een arts of specialist is geen vereiste. In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en we kijken dan ook of haptotherapie past bij je vraag.

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag, maar afspraken worden overwegend gepland op maandag, woensdag en vrijdag. Op maandag en woensdag kunnen afspraken ook in de avond plaatsvinden.

Locatie
De praktijk is gevestigd in het oude belastingkantoor aan de Puntegaalstraat, vlakbij Het Park, bij café-restaurant De Machinist en De Viskantine in Coolhaven.

Adres:
Puntegaalstraat 273
3024 EB Rotterdam


(Klik op het kaartje voor de routebeschrijving)

Privacyverklaring
Voor een goede behandeling is het noodzakelijk en ben ik ook verplicht om een dossier aan te leggen. Hierin worden persoonsgegevens opgenomen. Ik houd me daarbij aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier voor de volledige Privacyverklaring .

Algemene voorwaarden en klachtenprocedure
Wil je meer informatie over de regels voor bijvoorbeeld het afzeggen van afspraken en de betaling van facturen of over de mogelijkheden in geval van een klacht, klik dan hier voor een volledig overzicht.

Links
Vereniging voor haptotherapeuten, VVH
Instituut voor toegepaste haptonomie in Nijmegen, ITH
Opleidingsinstituut Synergos
Startpagina haptonomie