Praktisch

Covid-19
Vanaf 11 mei is het contactberoepen en dus ook haptotherapeuten weer toegestaan hun werk uit te voeren. Persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals mondkapjes een handschoenen) zijn daarbij niet vereist. Er gelden wel andere voorwaarden, zoals de verplichting om te werken op afspraak en het (voorafgaand aan een afspraak) stellen van een aantal controlevragen over de aanwezigheid van bepaalde klachten. Voor het volledige Covid-19 protocol van Giesen Haptotherapie: klik hier

Kosten en vergoedingen
De kosten bedragen € 78,00 voor een sessie van ongeveer een uur. Veel verzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten via een aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar.

Via de website van de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH) kun je eenvoudig achterhalen voor welke vergoeding je mogelijk in aanmerking komt. Het is wel raadzaam de exacte vergoeding voor jouw situatie na te vragen bij je verzekeraar.

Een afspraak maken
Een verwijzing van een arts of specialist is geen vereiste. In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en we kijken dan ook of haptotherapie past bij je vraag.
De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag. Afspraken kunnen ook plaatsvinden in de avond.

Locatie
De praktijk is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in de Zomerhofstraat, vlakbij het Hofplein in Rotterdam, op 12 minuten lopen van het Centraal Station.

Adres:
Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam
Unit 200

(Klik op het kaartje voor de routebeschrijving)

Privacyverklaring
Voor een goede behandeling is het noodzakelijk en ben ik ook verplicht om een dossier aan te leggen. Hierin worden persoonsgegevens opgenomen. Ik houd me daarbij aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier voor de volledige Privacyverklaring .

Algemene voorwaarden en klachtenprocedure
Wil je meer informatie over de algemene voorwaarden (bijvoorbeeld rond het afzeggen van afspraken of de betaling van facturen) of over de mogelijkheden in geval van klachten, klik dan hier voor het volledig overzicht.

Links
Vereniging voor haptotherapeuten, VVH
Instituut voor toegepaste haptonomie in Nijmegen, ITH
Opleidingsinstituut Synergos
Startpagina haptonomie