Door wie

Ik ben mijn werkzame leven begonnen als hulpverlener in een crisisopvang-centrum voor jongeren. Ik heb daarna in verschillende banen gewerkt waarin ik jongeren en volwassenen begeleidde op het gebied van werk en financiën. Vervolgens heb ik met veel plezier sociaal wetenschappelijk onderzoek gedaan bij een Rotterdams onderzoeksbureau.

Rond mijn 44ste jaar besloot ik mijn koers te verleggen. Ik koos ervoor me verder te scholen in het begeleiden van mensen die op enig moment in hun leven een hapering in hun ontwikkeling ervaren en daar iets aan willen doen. Haptotherapie vind ik daartoe een aansprekende vorm omdat het nadrukkelijk gaat om de balans tussen voelen, denken en doen en omdat geleerd wordt door ervaren in plaats van door praten alleen.

Ik heb mijn opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan het Instituut voor toegepaste haptonomie (ITH) in Nijmegen. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd en voer ik mijn eigen praktijk in Rotterdam. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor haptotherapeuten (VVH) en daarmee geregistreerd als GZ-haptotherapeut. Het lidmaatschap vereist een blijvende bijscholing als therapeut.

Registratienummer VVH: 688 A
Registratienummer KvK: 60532556
Registratienummer AGB zorgverlener: 90058572
Registratienummer AGB praktijk: 90058573

Startpagina