Haptotherapeut Rotterdam

Ontdek de verrijkende wereld van haptonomie in Rotterdam, waar haptotherapie je bewuster maakt van je emotionele beleving. Als haptotherapeut in Rotterdam combineren we gesprekken met aanraking en oefeningen om je te begeleiden, met een focus op het aanspreken van je gevoelswereld, niet alleen op cognitieve processen.

Onze begeleiding als haptotherapeut in Rotterdam is gericht op het bevorderen van zelfreflectie, zodat je je emoties beter begrijpt en hun invloed op je dagelijks leven herkent. We onderzoeken samen automatische reactiepatronen en zoeken naar alternatieve manieren van reageren. Als haptotherapeut in Rotterdam verkennen we samen hoe je meer in contact kunt zijn met je innerlijke wereld en dit kunt integreren in je relaties met anderen. We kijken naar je krachten, behoeften en hoe je om kunt gaan met uitdagende situaties.

Onze benadering als haptotherapeut in Rotterdam is gebaseerd op haptonomie, de studie van affectiviteit, waarbij de nadruk ligt op begrip van het gevoelsleven en menselijke relatiedynamiek. We geloven dat persoonlijke groei inherent is aan iedereen en dat anderen een belangrijke rol spelen in dit proces. Als haptotherapeut in Rotterdam streven we ernaar je vrijer te laten bewegen en dieper te laten ervaren wat het leven te bieden heeft.

Met inachtneming van het gezegde van Confucius, “Ik hoor en vergeet. Ik zie en onthoud. Ik doe en begrijp,” omarmen we zowel ervaringsgericht leren als intellectuele inzichten. Dit alles met als doel jouw persoonlijke groei en welzijn te stimuleren, waarbij Rotterdam als inspirerende context dient voor jouw reis in haptonomie.

Wil je een afspraak maken?

2 + 2 = ?

Je kunt ook bellen of mailen!

Ik ben bereikbaar op
telefoonnummer 06 – 178 56 837
email  info@giesen-haptotherapie.nl.

Ellen van der Giesen
Haptotherapeut
Puntegaalstraat 273, Rotterdam